PRP

Bij een PRP behandeling wordt een hoge concentratie van groeifactoren uit het eigen bloed gebruikt om de huid- en/of de haarkwaliteit te verbeteren.

Platelet Rich Plasma (Plaatjes-Rijk-Plasma) is bloedplasma dat veel bloedplaatjes en groeifactoren bevat. Dit plasma speelt een belangrijke rol in het herstel en de verjonging van de huid en haren. Groeifactoren uit het eigen bloed worden al jaren toegepast bij orthopedische en tandheelkundige ingrepen om de genezing te bevorderen. Deze techniek is nu beschikbaar om de huid- en/of haarkwaliteit te verbeteren. In de cosmetiek staat deze behandeling ook wel bekend als de ‘vampire lift’.

Methode

Er wordt eerst een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit bloed wordt verwerkt in een speciaal ontwikkeld systeem om het PRP op een veilige en klinische wijze te isoleren. Tijdens dit proces wordt het bloedplasma inclusief de bloedplaatjes (het PRP) gescheiden van de rest van het bloed. Met deze methode kunnen we de huid en/of haarkwaliteit door middel van de natuurlijke lichaamseigen hulpstoffen verbeteren.

 

PRP & Haarverlies

PRP is bijzonder geschikt om de kwaliteit van dun haar te verbeteren. De groeifactoren in PRP verstevigen en verdikken namelijk de bestaande haren. PRP zorgt ook voor een betere doorbloeding waardoor haaruitval wordt tegengegaan.

PRP & Huidverjonging

PRP kan worden toegepast in combinatie met een huidverjongende fraxelbehandeling. De fraxelbehandeling creëert op gecontroleerde manier uiterst fijne gaatjes in de huid waardoor de huid wordt gedwongen te regenereren en verjongen. De fraxelbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid verstevigt, onregelmatigheden vervagen en de huid een frisse teint krijgt. Door tijdens deze behandeling PRP met groeifactoren toe te dienen verloopt het genezingsproces sneller en wordt de aanmaak van collageen extra gestimuleerd.

 

Resultaat

De behandeling van de huid en/of het haar met PRP heeft een optimaal resultaat wanneer het een aantal keren herhaald wordt. In het eerste jaar zijn gemiddeld 3 tot 4 behandelingen gewenst. Daarna is een onderhoudsbehandeling van 1 keer per jaar voldoende.

Prijs

PRP Haarverbetering: € 595,-

PRP Haarverbetering 3x binnen 2 maanden: € 1495,-

PRP met full-face Fraxelbehandeling: € 595,-

Tijdens het eerste consult met één van onze specialisten kunt u een goede indicatie krijgen van de mogelijkheden van een PRP behandeling op maat. De kosten voor een consult bedragen € 35,-.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 020 67 11 379


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag


Onze behandelaars

Tanja Roetman

Huidverbetering

Claire Oosterbaan

Huidverbetering

Naomi Kaihatu

Huidverbetering