LED therapie

Het LED Therapie Masker is oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA ter bevordering van wondgenezing. LED licht stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen in de huid en repareert huidweefsel. Het blauwe LED licht bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken.

LED licht is uitermate geschikt voor zowel huidverjonging als ook een algehele huidverbetering. Het LED Masker is ook goed te gebruiken in combinatie met andere gezichtsbehandelingen voor een mooier en sneller resultaat. Daarbij verhoogt het LED Masker ook de doorlaatbaarheid van de huid, waardoor huidverzorgende producten effectiever zullen werken.

U krijgt gedurende 20 minuten het LED-masker op uw gezicht, welke verscheidene golflengtes LED uit kan stralen afhankelijk van het doel van de behandeling. Er kan gekozen worden voor een combinatie met een hyaluronzuurmasker, welke tevens het vochtgehalte van de huid herstelt.

Aantal behandelingen

Bij acne is de huid na 1 behandeling al een stuk rustiger. Voor huidverjonging en genezing zijn er over het algemeen meerdere behandelingen nodig.

Voor de behandeling

Er is geen voorzorg nodig voor een behandeling met het LED masker.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid wat rood aanzien en gloeiend voelen. Dit verdwijnt dezelfde dag nog. Er is geen verdere nazorg nodig voor de huid.

Resultaat

Het resultaat is met enkele dagen zichtbaar. De huid is strakker, eventuele roodheid is verminderd en bij acne nemen de ontstekingen af.


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag