Over ons

Het Medisch Laser Centrum is ruim 25 jaar geleden opgericht door Leo van Rozelaar, cosmetisch arts en fleboloog, om zeer gewilde en gespecialiseerde cosmetische behandelingen aan te bieden.

Onze ervaring

De kliniek was 25 jaar geleden als eerste in de Benelux in staat om tatoeages door middel van lasers te verwijderen. Waar vroeger tatoeages chirurgisch moesten worden verwijderd konden wij de mensen met een ongewilde tatoeage destijds een heel erg unieke oplossing bieden – het langzaam laten vervagen van de inkt door middel van onze lasers. De behandeling van spataderen op de benen – flebologie – heeft de kliniek in deze periode ook groot gemaakt.

Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een centrum waar mensen vrijwel alles kunnen vinden op het gebied van anti-aging. We verbeteren en verjongen de huid door middel van onze lasers en IPL, we verzachten rimpels en volumeverlies met Botox® en fillers, we behandelen kaalheid en dun haar met de modernste vorm van haartransplantaties en we voeren uiterst gespecialiseerde plastische chirurgie uit.

De familie

Waar de kliniek begon als een familiebedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. We dragen tot op deze dag nog wel altijd dezelfde vertrouwde zorg voor elkaar als team en voor onze cliënten. Voor ons zijn de cliënten in onze kliniek meer dan slechts klanten die komen en gaan. Met elke cliënt bouwen we gaandeweg een band, waardoor het een persoonlijk streven wordt om voor iedereen de beste resultaten te bereiken.

Ons team bestaat uit een collectie van zeer ervaren specialisten, artsen en plastisch chirurgen. Zij krijgen allemaal de meeste voldoening uit behandelingen van hoge kwaliteit en veiligheid met persoonlijke nazorg en optimale resultaten.

Leo van Rozelaar

Injectables

Tom decates

Injectables

Tanja Roetman

Huidverbetering

Hay Winters

Plastische Chirurgie

Hadé Vuyk

Plastische Chirurgie

Leo van Rozelaar

Dokter Leo van Rozelaar heeft het Medisch Laser Centrum in 1992 als cosmetisch arts en fleboloog opgericht. Waar in het begin zijn focus lag op de behandeling van spataderen op de benen (flebologie), heeft hij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met injectables zoals Botox® en fillers. Hij is voormalig bestuurslid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Leo is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

BIG registratienummer: 79023586801

Tom Decates

Dokter Tom S. Decates (1980) studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan in Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Vanaf 2011 heeft hij zich volledig gespecialiseerd in Botox en fillers. Sinds 2016 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het VUmc te Amsterdam en het ErasmusMC te Rotterdam. Dokter Decates is getrouwd en heeft twee zoons.

"Ik ben dokter geworden om mensen te helpen. Met botox en fillers ben ik in staat om iedereen, op een natuurlijke manier, nog mooier te maken."

Tom is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

BIG

Tanja Roetman

Tanja Roetman heeft zich in 1998 aangesloten bij het Medisch Laser Centrum. Zij heeft zich gespecialiseerd in de verbetering en verjonging van de huid. Zo heeft ze al meer dan 15 jaar ervaring met het verwijderen van tatoeages, pigment, couperose en ongewenste haargroei. Tanja is gecertificeerd voor alle behandelingen met de diverse lasers in onze kliniek. Ook is zij productspecialist voor onder andere Medik8 en Oxygenetix.

Hay Winters

Dr. Hay Winters heeft zich sinds 1994 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Binnen de plastische chirurgie lag zijn focus eerst vooral op complexe reconstructieve ingrepen van voornamelijk het gezicht (bijvoorbeeld na het verwijderen van tumoren of na ernstige ongevallen). Vanuit zijn passie voor de reconstructieve chirurgie ontstond een interesse voor esthetische chirurgie, omdat hij zich realiseerde dat de wens van een patiënt met een ernstige verminking feitelijk hetzelfde is als de wens van een 'cosmetische' patiënt: beiden willen een uiterlijk waar ze zich prettig bij kunnen voelen. Zijn bekwaamheid in de reconstructieve chirurgie blijkt een groot voordeel te zijn bij het beoefenen van de esthetische chirurgie.

Hay Winters doet wetenschappelijk onderzoek en publiceert artikelen in internationale wetenschappelijke vakbladen. In 2007 promoveerde hij op de transplantatie van gevasculariseerd bot uit het bekken en been bij de reconstructie van ernstige botdefecten (onder- en bovenkaak, wervelkolom, armen en benen). Vanwege zijn academische achtergrond wordt hij regelmatig gevraagd voor voordrachten in binnen- en buitenland. Als docent is hij betrokken bij (na)scholingscursussen voor plastisch chirurgen, maar ook voor algemeen chirurgen, KNO-artsen, kaakchirurgen, orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen. Collega’s uit binnen- en buitenland vragen hem bovendien regelmatig als gastoperateur. Nadat hij op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie deelnam aan het TV-programma ‘De Grootmeesters’ in 2005 werd Hay Winters door vakjury en publiek verkozen tot beste reconstructief chirurg van Nederland.

Hay Winters is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Werkgroep Hoofd- en Halstumoren en de European Plastic Surgery Workshop.

Buiten zijn klinische werkzaamheden is Hay Winters vice-voorzitter van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC) en voorzitter van de commissie kwaliteit van de NVPC. Hij heeft zitting in diverse landelijke commissies en overlegorganen, waaronder de Raad van Kwaliteit van de Orde van Medisch Specialisten.

Hadé Vuyk

Dr. Hadé Vuyk sloot zijn medicijnenstudie in Leiden af in 1981 met het arts-examen (predikaat cum laude). Na zijn specialisatie is hij enkele jaren staflid geweest in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam (afdeling KNO, Hoofd-Halschirurgie). In deze jaren ontwikkelde hij een passie voor de Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie. In 1986 rondde hij op dit gebied dan ook zijn promotie-onderzoek af. Hadé Vuyk heeft zich vanaf zijn promotie-onderzoek in 1986 vrijwel uitsluitend bezig gehouden met de Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie.

In de ogen van Hadé Vuyk zijn de esthetische en reconstructieve chirurgie complementair. De esthetische vaardigheden om bijvoorbeeld een normaal maar niet perfecte neus of gezicht aantrekkelijker te maken kunnen ook gebruikt worden om te bepalen welke weefsels ontbreken en welke technieken nodig zijn om een deel van het gelaat, aangedaan door kanker of ongeluk, weer te herstellen. Tegelijkertijd kunnen de reconstructie technieken juist ook een esthetische operatie optimaliseren en veiliger maken.

Hadé Vuyk heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met esthetische en reconstructieve chirurgie. Hij staat internationaal bekend als innovator en vanwege de wetenschappelijke onderbouwing van zijn chirurgie. Hadé Vuyk publiceert Nederlandse en Engelstalige artikelen in de medische literatuur. Een groot aantal daarvan behandelt plastische en functionele aangezichtschirurgie. Zo werd in 2012 het Europees Handboek voor Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie gepubliceerd, geschreven door Hadé Vuyk. De afgelopen tien jaar organiseerde hij een achttal nationale en internationale symposia en congressen, met het doel de kwaliteit van plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie in Nederland te bevorderen.

Op basis van zijn vele jaren ervaring en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie is Dr. Vuyk gecertificeerd door het bestuur van de vereniging van Keel, Neus, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied. Deze registratie is een kwaliteitswaarborg om ook de complexe vragen binnen dit vakgebied, zoals grote reconstructies en heroperaties van bijvoorbeeld de neus, te kunnen behandelen.

In 2016 is er door de Nederlandse Specialistenvereniging voor Keel, Neus, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied een erepenning toegekend aan Hadé Vuyk vanwege zijn Persoonlijke Inzet, Onderwijs en Hoge Kwaliteit betreffende Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie.

Dr. Vuyk is lid van de American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, de European Academy of Facial Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Keel, Neus, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied. Hadé Vuyk is ook voorzitter van het Gilde van Esthetisch Specialisten Nederland.


Onze behan­delingen

Met de jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal cosmetische behandelingen. We verbeteren de huidkwaliteit, verjongen het gelaat en transplanteren individuele haren naar kalende gebieden op het hoofd.

Injec­tables

Met Botox® en fillers verzachten we rimpels en geven we volume terug aan het gezicht.

Huid­verbeter­ing

Couperose, rosacea, pigmentvlekjes, overbeharing, littekens, tatoeages of een verouderde huid – we behandelen het allemaal met onze gespecialiseerde huidbehandelingen.

Haar­verlies

Met onze geavanceerde haartrans­plantaties verplaatsen we individuele haren naar uitgedunde en kale gebieden op het hoofd, waar ze levenslang behouden blijven.

Plastische Chirurgie

Onze plastisch chirurgen bieden verscheidene gespeci­aliseerde behandelingen aan, allemaal onder lokale verdoving.

Producten

Door de jaren heen zijn we veel verzorgingsproducten tegengekomen en hebben we een selectie gemaakt van de producten waar we volledig achter staan. De meeste producten die we direct na onze behandelingen gebruiken zijn daarom ook te koop.


Op onze webshop is momenteel alleen Medik8 verkrijgbaar. In onze kliniek zijn ook de genezende foundations van Oxygenetix, de zonnebrand in minerale poedervorm van Brush On Block en de zonnebrand en self-bronzer van Dr. Eckstein verkrijgbaar.